top of page

Prijzen & Paketten trouwfilms

Pakket Zilver

€ 595,-

3  Filmuren

Videoclip 3-4 minuten

 Kennismakingsgesprek

 Vrije keuze van muziek

 Trouwclip digitaal

 Extra filmuren: € 45,- p/u

    (maximaal 2 uur extra)

 Tweede videograaf € 195- p/d

Pakket Goud

€ 895,-

6  Filmuren

Videoclip 3-4 minuten

 Kennismakingsgesprek

Inclusief 1 hermontage

 Vrije keuze van muziek

 Trouwclip digitaal

 Extra filmuren: €45,- p/u

    (maximaal 3 uur extra)

 Tweede videograaf € 195- p/d

Pakket Platina

€ 1395,-

10 Filmuren

Videoclip 3-4 minuten

 Kennismakingsgesprek

Inclusief 1 hermontage

 Vrije keuze van muziek

 Trouwclip digitaal

 Extra filmuren: €45,- p/u

    (maximaal 2 uur extra)

 Tweede videograaf € 195- p/d

 Trouwfilm van ca. 15 tot 20 min.

    (meerprijs €295,- )

Pakket op maat

Prijs op aanvraag

Zit het voor jullie gewenste pakket er niet bij? Uiteraard is het ook mogelijk om een trouwfilm pakket op maat samen te stellen. Neem contact op en samen met jullie maak ik een offerte op maat. Zo gaan we voor jullie droomfilm!

Videograaf bruiloft prijzen

Ook jullie bruiloft gefilmd door een videograaf? De mooiste en blijvende herinnering aan jullie huwelijk op film! Ik film jullie bruiloft al vanaf €595,- incl. BTW. U kunt bij MP Videoproductions kiezen uit drie verschillende pakketten om jullie bruiloft te laten filmen. Zit het gewenste pakket er niet bij? Neem gerust contact met mij op voor jullie speciale trouwfilm. Jullie bruiloft laten filmen en op zoek naar een betaalbare trouwfilm? Bij MP Videoproduductions ben je aan het juiste adres voor een voordelige trouwfilm! Bekijk hieronder alle pakketten.

 

Waarom een trouwfilm laten maken bij MP Videoproductions?

  • Goedkope en professionele videograaf.

  • Eigen muziekkeuze onder de trouwvideo.

  • Snelle oplevering van jullie trouwfilm.

  • Trouwfilm al vanaf €595,- incl. BTW.

Oplevering trouwfilm

De oplevering van de trouwfilm is binnen 21 dagen. Jullie ontvangen de trouwclip digitaal als download. Het is ook mogelijk om de trouwfilm op USB-stick te ontvangen, hiervoor reken ik een meerprijs van 10 euro per USB-stick.

Reiskosten videograaf

Afhankelijk van het gekozen pakket, gelden de volgende reiskosten.

  • Pakket Zilver: €0.19 per gereden kilometer

  • Pakket Goud: Geen reiskosten binnen een straal van 25 kilometer, buiten deze straal € 0.19 per gereden kilometer

  • Pakket Platina: Geen reiskosten binnen een straal van 50 kilometer, buiten deze straal € 0.19 per gereden kilometer.

 

Welk pakket trouwfilm past bij jullie?

Er zijn drie standaard pakketten waar jullie uit kunnen kiezen. Welk trouwfilmpakket past het beste bij jullie? Eigenlijk is de meest belangrijke vraag die jullie jezelf moeten stellen: wat wil ik allemaal gefilmd hebben en wat wil ik allemaal terugzien van onze trouwdag. Ik leg jullie graag uit welke voordelen elk pakket heeft.

Trouwfilm Pakket Zilver

Bij pakket Zilver ben ik drie uur aanwezig op jullie trouwdag om de dag van jullie leven vast te leggen. Wat leg ik dan vast in deze drie uur? De aankomst op de locatie van de gasten, de aankomst op de trouwlocatie van jullie en uiteraard leg ik de ceremonie zelf vast, het draait tenslotte om het jawoord. De ceremonie leg ik met geluid vast, zodat jullie dit moment kunnen herbeleven. Na de ceremonie is het tijd om te toasten en de taart aan te snijden. Ook dit moment zal in jullie trouwfilm worden opgenomen. Wellicht is er daarna nog tijd voor enkele foto’s en filmpjes te maken van jullie en de gasten. Benieuwd naar een voorbeeld? Bekijk de trouwfilm van Bryan en Jessica.

Trouwfilm Pakket Goud

Liever meer van jullie trouwfilm gefilmd dan enkel de ceremonie en daar omheen? Dan is wellicht pakket Goud een aanrader voor jullie. Trouwfilm pakket Goud is het meest gekozen pakket. Met 6 uur aanwezigheid op jullie bruiloft is er veel te filmen. Denk hierbij aan het de ochtend voor de bruiloft. Het opmaken van de bruid, het opspelden van de manchetknopen bij de bruidegom en het sluiten van de trouwjurk. Dit is erg leuk om terug te zien, je hebt namelijk geen idee wat je toekomstige man of vrouw die ochtend allemaal meemaakt. Samen kun je dit nog eens rustig terugkijken. In overleg hoeft de 6 uur niet aaneengesloten te zijn! Interesse? Neem direct contact met mij op.

Trouwfilm Pakket Platina

Naast de ochtend, de ceremonie en alle officiële plichtplegingen nog meer herbeleven van jullie trouwdag? Dan is pakket Platina echt iets voor jullie. Met 10 aanwezigheid op jullie bruiloft is er ook nog ruimte om samen met de fotograaf op pad te gaan om mooie beelden te filmen, het diner te filmen en natuurlijk een deel van jullie spetterende feestavond vast te leggen. Waar bij de overige pakketten enkel sprake is van een trouwclip, is er bij dit pakket ook nog de mogelijkheid tot een trouwfilm van circa 15 tot 20 minuten (meerprijs €295,-). Een uitgebreidere impressie van jullie trouwdag. Iets voor jullie? Neem dan gelijk contact met mij op!

Trouwfilm op maat

Staat jullie gewenste pakket er niet bij? Of zijn jullie op zoek naar een trouwfilm op maat voor jullie dag? Neem contact met mij voor alle mogelijkheden en een op maat gemaakte offerte.

Download algemene voorwaarden

bottom of page