top of page

Originele save the date?

Wat dachten jullie van een save the date film? Wat is er nu leuker dan een save the date film te sturen naar jullie vrienden en familie. Op deze originele manier vergeten jullie vrienden en familie de datum zeker niet. Daarnaast is het voor jullie zelf een blijvende herinnering. Alvast geen zorgen, jullie hoeven geen geboren acteurs te zijn om een leuke en originele save the date film te maken.

Hoe gaan we aan de slag?

We gaan samen aan de slag om een originele save the date film te maken. Wat voor type film is helemaal aan jullie. Willen jullie een romantische save the date of gaan jullie juist voor een grappige save the date. Welke stijl past het beste bij jullie? Ook de locatie van jullie originele save the date film is volledig aan jullie. Hebben jullie een bijzondere locatie waar jullie dierbare herinneringen aan hebben of wellicht op de locatie waar jullie elkaar hebben ontmoet?  

Uiteraard hebben jullie ook zelf de keuze uit welke muziek jullie onder de save the date film willen hebben. Wellicht hebben jullie samen wel één nummer of een bepaalde muziekstijl die helemaal bij jullie past.

Zoals ik al zei hoeven jullie geen geboren acteurs zijn. We kunnen samen kiezen voor een type film dat bij jullie past. Het kan dus ook een film zijn waarbij jullie niet hoeven te praten, dan werken we met teksten en beelden. Ook dit kan een heel leuk resultaat opleveren!

Save the date gefilmd, wat nu?

Na het filmen van jullie originele save the date ga ik hard aan de slag met het monteren van de film. Jullie kunnen de film binnen drie weken verwachten van mij. Jullie krijgen de film dan digitaal opgeleverd en kunnen de film naar jullie vrienden of kennissen sturen!

Wat krijgen we?

Jullie ontvangen een originele save the date film van ongeveer 1 á 2 minuten. Omdat het om een aankondiging gaat hoeft de film niet te lang te duren. Uiteraard is het ook mogelijk om langere save the date films te maken. De film ontvangen jullie via WeTransfer en mogen jullie uiteraard overal plaatsen waar jullie dat leuk vinden.

Interesse? Neem dan direct contact met mij op via het contactformulier aan de rechterzijde. Maak je gebruik van je mobiele telefoon, vul dan het formulier onderstaand in. Wellicht ook op zoek naar een videograaf voor jullie trouwfilm? Dat kan natuurlijk ook! Klik hier voor alle mogelijkheden wat betreft trouwfilms.

2

Save the date film!

Filmuren

Vrije keuze van muziek

Trouwclip digitaal

Filmen op jullie locatie

​​

Voor al: €195,-

 

Bericht ontvangen!

bottom of page