top of page

Op zoek naar een trouwvideograaf?

Pakket Zilver

€ 495,-

3  Filmuren

Videoclip 3-4 minuten

 Kennismakingsgesprek

Inclusief 1 hermontage

 Vrije keuze van muziek

 Trouwclip digitaal

 Extra filmuren: € 45,- p/u

    (maximaal 2 uur extra)

 Tweede videograaf € 195- p/d

Pakket Goud

€ 795,-

6  Filmuren

Videoclip 3-4 minuten

 Kennismakingsgesprek

Inclusief 1 hermontage

 Vrije keuze van muziek

 Trouwclip digitaal

 Extra filmuren: €45,- p/u

    (maximaal 4 uur extra)

 Tweede videograaf € 195- p/d

Pakket Platina

€ 1295,-

10 Filmuren

Videoclip 3-4 minuten

Trouwfilm 25-35 minuten

 Kennismakingsgesprek

Inclusief 1 hermontage

 Vrije keuze van muziek

 Trouwclip digitaal

 Trouwfilm digitaal

 Extra filmuren: €45,- p/u

    (maximaal 2 uur extra)

 Tweede videograaf € 195- p/d

Pakket op maat

Prijs op aanvraag

Zit het voor jullie gewenste pakket er niet bij? Uiteraard is het ook mogelijk om een trouwfilm pakket op maat samen te stellen. Neem contact op en samen met jullie maak ik een offerte op maat. Zo gaan we voor jullie droomfilm!

Anker 2

Trouwplannen en nu druk op zoek naar een geschikte trouwvideograaf? Ik ben met MP Videoproductions gespecialiseerd in het filmen en maken van trouwfilms. Ik ben met name actief in regio Rotterdam en Den Haag. Inmiddels heb ik zo’n 5 jaar ervaring als videograaf en doe ik dat vol passie en enthousiasme. Het filmen van een bruiloft geeft altijd enorm veel voldoening. Het is een dag vol plezier, vrolijke momenten en emotie en dat is prachtig om vast te mogen leggen. Ik zou ook graag jullie dag filmen!

Een trouwvideograaf, wat kost dat eigenlijk?

Een bruiloft is in de meeste gevallen een behoorlijke investering. Ook zonder trouwvideograaf ben je al snel duizenden euro’s kwijt. Bij mij beginnen de pakketten al vanaf €495,-. Hiervoor ontvang je een trouwclip van ongeveer 4 minuten en ben ik 3 uur aansluitend aanwezig op jullie bruiloft om te filmen. Welk pakket je ook kiest, je hebt bij mij altijd vrije keuze in welke muziek jullie onder de trouwclip willen hebben. Is er een speciaal nummer wat jullie gebruiken bij de opkomst? Of dansen jullie hier de openingsdans op? Dan is het wellicht extra mooi om dit nummer te gebruiken onder het filmpje.

Het meest gekozen pakket

Graag een trouwvideograaf aanwezig, maar weet je niet welk pakket het beste bij jullie past? Het meest gekozen pakket is ‘Pakket Goud’. Hierbij ben ik 6 uur aansluitend aanwezig op jullie dag. Wat leg je dan vast in die 6 uur? Hierbij kun je denken aan volgende invulling:

  • 10.00 tot 12.00 uur - voorbereidingen filmen bij bruid en bruidegom thuis

    • Je hebt op dat moment geen idee wat je geliefde mee maakt, hoe gaan de voorbereidingen op haar of zijn dag? Dat is toch altijd extra speciaal om terug te zien voor je partner.

  • 12.00 tot 14.00 uur - foto’s / film beelden maken op locatie

    • Foto’s en film beelden maken op locaties kan de meest mooie beelden opleveren. Samen met de fotograaf trekken we er dan op uit naar een van de van te voren gekozen bestemmingen. Deze shots geven vaak een extra romantisch tintje aan een trouwclip.

  • 14.00 tot 16.00 uur – ceremonie + taart aansnijden

    • De ceremonie is natuurlijk waar het allemaal om draait en dan natuurlijk ook het ja-woord. Na de ceremonie is het aansnijden van de taart en de toast uitbrengen extra feestelijk om vast te kunnen leggen.

Aan de slag met MP Videoproductions als jullie trouwvideograaf?

Hebben jullie de keuze al gemaakt? Of willen jullie wellicht eerst een kennismakingsgesprek of meer informatie? Neem gerust contact met mij op via onderstaand contactformulier of klik op de ‘ja, ik wil’ buttons onder een van de pakketten. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met jullie op om jullie dag door te spreken.

Nieuwste trouwfilms:

Trouwfilm Cindy & Maarten

19 augustus 2017 - Rotterdam

Wat begon met een heerlijk en gezellig diner in Spijkenisse, eindigde in het prachtige Wereldmuseum in Rotterdam. Een prachtige ceremonie en een knallend feest!

Trouwfilm Laura & Aaike

23 juni 2017 - Aalsmeer

Een heerlijke, zomerse dag in Aalsmeer. Prachtige beelden mogen schieten in onder andere het Amsterdamse bos. Een heerlijke dag voor Laura en Aaike.

Trouwfilm Michelle & Werner

09 juni 2017 - Rotterdam

Wat regenachtig begon, eindigde in een prachtige lentedag in juni. De dag begon op Goeree en eindigde in The Hospitality Club in Rotterdam. 

Neem contact op

bottom of page