top of page

DRAAIBOEK VOOR JULLIE BRUILOFT

DOWNLOAD GRATIS TEMPLATE DIRECT!

Draaiboek bruiloft? Download hier jullie GRATIS template!

Op zoek naar een handig draaiboek voor jullie bruiloft? Met dit handige Excel template plannen jullie samen eenvoudig de droombruiloft van A tot Z. Hoe laat staan jullie op? Hoe laat komt de kapper en hoe laat komt de videograaf voor jullie trouwfilm.

Naast de planning is het met dit draaiboek heel makkelijk om alle gegevens van iedereen op te slaan. Telefoonnummers, e-mailadressen en dergelijke. Jullie draaiboek voor jullie bruiloft is niet alleen handig voor jullie zelf. Ook de videograaf en fotograaf weten op deze manier precies hoe laat en waar zij aanwezig moeten zijn. Ook is het voor hun fijn om alle contactgegevens op een rijtje te hebben. Zo kunnen zij eenvoudig de ceremoniemeester bereiken mocht dat nodig zijn.

Probeer in eerste instantie al jullie activiteiten die op jullie trouwdag gepland staan op een rijtje te zetten. Hierna kan eigenlijk de puzzel beginnen. Wanneer plannen jullie de videoshoot of de fotoshoot? En hoe veel tijd kost het om van locatie X naar locatie Y te rijden. Jullie zetten hiermee alle activiteiten in de juiste volgorde.

Nog enkele tips voor jullie draaiboek

  • Een draaiboek is een indicatie, het hoeft niet in perfectie te worden nageleefd. Dat voorkomt een hoop stress.

  • Bouw her en der wat tijd tussen de activiteiten in. Anders is het enorm haasten van locatie naar locatie. Dat is onnodig!

  • Leg alles vast wat afgesproken is, zelfs de kleinste zaken. Zo voorkom je misverstanden en miscommunicatie.

  • Het is tenslotte jullie bruiloft, dus geniet!

 

Hoeveel uur plannen jullie de videograaf in jullie draaiboek? Ik ben benieuwd! Nieuwsgierig naar de pakketten die ik te bieden heb? Kijk dan hier!

Trouwfilm al vanaf €695,-

bottom of page