top of page
Marc Poelsma.jpg
Logo_MP_Videoproductions_wit

"Vanaf het begin was er zeer prettig en duidelijk contact met Marc. We twijfelde over wel of geen videograaf. Na het eerste gesprek waren we om. Zijn pakketten die hij heeft zijn duidelijk en een pakket op maat kan ook.. Maar, het belangrijkste..

Marc heeft ons kippenvel bezorgd met zijn video. De wensen die wij hebben aangegeven zijn overgenomen en heeft echt een prachtige video opgeleverd. Tijdens de dag zelf, heb je niet in de gaten gehad dat hij er was.. Marc is echt een absolute aanrader voor je bruiloft!" 

Diane en Jeffrey (Getrouwd in april 2022)

Waarom MP Videoproductions?

Wat leuk je te ontmoeten, ik stel me graag even voor. Ik ben Marc Poelsma, 35 jaar oud en woon in Capelle a/d IJssel. Inmiddels heb ik ruim 10 jaar ervaring als videograaf. Maar jaren geleden tijdens mijn studie Communicatie aan De Haagse Hogeschool ben ik in aanraking gekomen met film. Ik wist meteen, hier wil ik mee verder. Ik ben begonnen voor de omroep van De Haagse Hogeschool, H/TV. Destijds waren we met onze filmpjes te zien door het gehele schoolgebouw. Na verloop van tijd kwamen er ook aanvragen van opleidingen binnen De Haagse Hogeschool en begonnen we introductiefilms te maken voor de betreffende opleidingen.

Zo kwamen ook de eerste aanvragen van buitenaf De Haagse Hogeschool. Ik mocht voor het eerst een bruiloft filmen van vrienden. En samen met collega bij de hogeschool kregen we opdrachten van diverse gemeente, opleidingsrichtingen en overige bedrijven. Allebei besloten we te starten als zelfstandige videograven. Zo heb ben ik begonnen met MP Videoproductions.

In combinatie met mijn werkzaamheden als Product Owner bij Allianz Direct is het heel leuk om in de overige uren met filmen en monteren bezig te zijn. 

Inmiddels heb ik mij al heel wat jaren gespecialiseerd in trouwfilms en dat doe ik met zeer veel plezier. Wat begon met het filmen bij vrienden werd al heel snel filmen bij anderen. Met name in regio Rotterdam ben ik actief, maar ook in de rest van het land kun je mij tegenkomen. 

Waarom een film van MP Videoproductions?

 

  • Jullie videograaf voor trouwfilms, filmen van evenementen en feesten.

  • Jullie werken graag samen met een gedreven filmmaker.

  • Jullie zijn op zoek naar een videograaf voor een scherpe prijs.

  • Jullie zoeken naar een filmmaker met kennis van (online) marketing.

  • Kortom; Je kiest voor MP Videoproductions als u kiest voor kwaliteit, een scherp tarief en prettig zaken doen!

bottom of page