Marc Poelsma.jpg
Logo_MP_Videoproductions_wit

"Marc is een enthousiaste videograaf! Marc heeft echt een prachtige film voor ons gemaakt op onze bruiloft. Wij kijken de film nog erg vaak! MP Videoproductions bevelen wij van harte aan!" 

Job en Tamara (Getrouwd in augustus 2020)

Waarom MP Videoproductions?

Wat leuk je te ontmoeten, ik stel me graag even voor. Ik ben Marc Poelsma, 33 jaar oud en woon in Capelle a/d IJssel. Jaren geleden tijdens mijn studie Communicatie aan De Haagse Hogeschool ben ik in aanraking gekomen met film. Ik wist meteen, hier wil ik mee verder. Ik ben begonnen voor de omroep van De Haagse Hogeschool, H/TV. Destijds waren we met onze filmpjes te zien door het gehele schoolgebouw. Na verloop van tijd kwamen er ook aanvragen van opleidingen binnen De Haagse Hogeschool en begonnen we introductiefilms te maken voor de betreffende opleidingen.

Zo kwamen ook de eerste aanvragen van buitenaf De Haagse Hogeschool. Ik mocht voor het eerst een bruiloft filmen van vrienden. En samen met collega bij de hogeschool kregen we opdrachten van diverse gemeente, opleidingsrichtingen en overige bedrijven. Allebei besloten we te starten als zelfstandige videograven. Zo heb ben ik begonnen met MP Videoproductions.

In combinatie met mijn werkzaamheden als online marketeer bij Allianz Direct is het heel leuk om in de overige uren met filmen en monteren bezig te zijn. 

Inmiddels heb ik mij al heel wat jaren gespecialiseerd in trouwfilms en dat doe ik met zeer veel plezier. Wat begon met het filmen bij vrienden werd al heel snel filmen bij anderen. Met name in regio Rotterdam ben ik actief, maar ook in West-Brabant en een groter deel van Zuid-Holland kun je mij vinden. 

Waarom een film van MP Videoproductions?

 

  • Jullie videograaf voor trouwfilms, filmen van evenementen en feesten.

  • Jullie werken graag samen met een gedreven filmmaker.

  • Jullie zijn op zoek naar een videograaf voor een scherpe prijs.

  • Jullie zoeken naar een filmmaker met kennis van (online) marketing.

  • Kortom; Je kiest voor MP Videoproductions als u kiest voor kwaliteit, een scherp tarief en prettig zaken doen!