1/1

Portfolio trouwfilms

Trouwfilm Paul & Christa

29 mei 2019 - Rotterdam

In het bijzondere Natuurhistorisch museum in Rotterdam werd het huwelijk voltrokken van Paul en Christa. Een zeer speciale locatie om te mogen filmen, want filmen in een trouwzaal vol bijzonderheden doe je niet elke dag!

Trouwfilm Joanne & Tim

31 augustus 2018 - Capelle a/d IJssel

 

In hun (en mijn) thuisstad Capelle trouwden zij op een prachtige locatie langs de Hollandse IJssel. Uiteraard na een mooie fotoshoot langs de Rotterdamse highlights.

Trouwfilm Ilona & Aart

11 augustus 2018 - Hoeven

 

In een prachtig oud Klooster in het Noord-Brabantse Hoeven trouwden Ilona & Aart. Een prachtige locatie en een heerlijk zonnetje. 

1/1

Trouwfilm Ashley & Dave

1 juni 2018 - Rotterdam

 

Een super gezellige dag bij Abel in Rhoon! Ashley en Dave hadden een wel heel bijzondere ambtenaar, het bleek de moeder van Dave te zijn. Dat is toch wel heel bijzonder!

Trouwfilm Chantal & Liebert

09 september 2017 - Breda

 

Wat een prachtige locatie op Landgoed Wolfslaar! Een emotionele en mooie dag in Breda. Een dag vol vrienden en familie.

Trouwfilm Anouk & Eljon

01 september 2017 - Den Haag

 

In het oude stadhuis van gemeente Den Haag vond de romantische bruiloft plaats van Anouk en Eljon. Hierna een spetterend feest in hun eigen kroeg!

1/1

Trouwfilm Laura & Aaike

23 juni 2017 - Aalsmeer

Een heerlijke, zomerse dag in Aalsmeer. Prachtige beelden mogen schieten in onder andere het Amsterdamse bos. Een heerlijke dag voor Laura en Aaike.

Trouwfilm Michelle & Werner

09 juni 2017 - Rotterdam

Wat regenachtig begon, eindigde in een prachtige lentedag in juni. De dag begon op Goeree en eindigde in The Hospitality Club in Rotterdam. 

Trouwfilm Saskia & Dennis

14 oktober 2016 - Spijkenisse

Bijzondere dag in Spijkenisse om mee te maken. Ik filmde de ceremonie van Saskia en Dennis. Video is privé.

1/1

Trouwfilm Suzanne & Niels

09 september 2016 - Oostvoorne

Een prachtige dag in september. Ik mocht de gehele dag aanwezig zijn bij de bruiloft van Suzanne en Niels. Een super mooie trouwclip is het gevolg.

Trouwfilm Jessica & Bryan

18 maart 2016 - Baarn

Op een prachtige locatie in Baarn mocht ik de bruiloft van Jessica en Bryan vastleggen. Wat een prachtige dag in maart!

Trouwfilm Wendy & Hielke

2 juli 2016 - Den Haag

 

In museum Muzee te Scheveningen heb ik de bruiloft van Wendy en Hielke vast mogen leggen. Alleen al de locatie was het bekijken waard! 

Op zoek naar een videograaf voor uw trouwfilm of bedrijfsfilm? Bij MP Videoproductions uit Capelle a/d IJssel bent u aan het juiste adres! Voor een zeer scherp tarief heeft u al een HD bedrijfsfilm of bruiloftfilm. Uw evenement of feest laten filmen? Dat kan natuurlijk ook! Neem contact mij op!