top of page
JaapAlissa.png

WERKWIJZE VIDEOGRAAF

VIDEOGRAAF BRUILOFT, HOE GAAT HET IN Z'N WERK?

Schermafbeelding 2021-11-05 om 23.33.18.png

1. De eerste afspraak

Jullie nemen contact met mij op en dit kan via allerlei manieren. Een berichtje via de contactpagina, via e-mail of via de telefoon. In het eerste contact bespreken we de trouwdatum en vervolgens plannen we een kennismakingsgesprek. Dit kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend. Tijdens dit kennismakingsgesprek bespreken we jullie wensen, er zijn namelijk talloze manieren om de bruiloft vast te leggen. Hoe veel uur willen jullie dat ik kom filmen, welke muziek willen jullie onder de trouwfilm, kortom voor welk trouwfilm pakket gaan jullie? Na het kennismakingsgeprek voor de trouwfilm laten jullie weten of jullie de bruiloft door MP Videoproductions willen laten filmen.

2. Voorbereiden richting de grote dag

Mochten jullie al een draaiboek hebben dan sturen jullie deze naar mij toe zodat ik mij zo optimaal kan voorbereiden op jullie dag. Op deze manier weet ik hoe laat ik op welke locatie moet zijn, met wie ik eventueel contact op kan nemen en hoe jullie dag eruit komt te zien. Vervolgens laat ik aan jullie weten wat mijn planning zal zijn.

3. De bruiloft

Op de dag van de bruiloft zorg ik dat ik ruim van te voren op de afgesproken locatie ben. Zo heb ik de tijd om de locatie te verkennen en alles klaar te zetten. Ik probeer mij zo veel mogelijk onopvallend op te stellen, zodat jullie ongestoord kunnen genieten van deze bijzondere dag. Na het fimen keer ik huiswaards om mij te gaan richting op het monteren van de bruidsfilm. 

4. Montage en oplevering

Ik ga aan de slag met de beelden die ik op jullie dag heb geschoten. Ik streef altijd naar een oplevering binnen 21 dagen. Afhankelijk van het gekozen pakket ontvangen jullie de trouwfilm digitaal of op USB. Daarnaast zal de trouwfilm in overleg met jullie online worden geplaatst op mijn social media kanalen, zo kan iedereen nog genieten van jullie prachtige trouwfilm.

bottom of page