top of page

Op zoek naar een betaalbare videograaf

voor jullie bruiloft?

Pakket Zilver

€ 495,-

3  Filmuren

Videoclip 3-4 minuten

 Kennismakingsgesprek

Inclusief 1 hermontage

 Vrije keuze van muziek

 Trouwclip digitaal

 Extra filmuren: € 45,- p/u

    (maximaal 2 uur extra)

 Tweede videograaf € 195- p/d

Pakket Goud

€ 795,-

6  Filmuren

Videoclip 3-4 minuten

 Kennismakingsgesprek

Inclusief 1 hermontage

 Vrije keuze van muziek

 Trouwclip digitaal

 Extra filmuren: €45,- p/u

    (maximaal 4 uur extra)

 Tweede videograaf € 195- p/d

Pakket Platina

€ 1295,-

10 Filmuren

Videoclip 3-4 minuten

Trouwfilm 25-35 minuten

 Kennismakingsgesprek

Inclusief 1 hermontage

 Vrije keuze van muziek

 Trouwclip digitaal

 Trouwfilm digitaal

 Extra filmuren: €45,- p/u

    (maximaal 2 uur extra)

 Tweede videograaf € 195- p/d

Pakket op maat

Prijs op aanvraag

Zit het voor jullie gewenste pakket er niet bij? Uiteraard is het ook mogelijk om een trouwfilm pakket op maat samen te stellen. Neem contact op en samen met jullie maak ik een offerte op maat. Zo gaan we voor jullie droomfilm!

Anker 2

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! En nu zijn jullie op zoek naar een betaalbare videograaf voor jullie bruiloft. Aangezien een bruiloft al duur genoeg is, is het fijn om op sommige puntjes iets te kunnen besparen. Een trouwfilm is vaak een behoorlijke investering, zeker wanneer je bijvoorbeeld al een prijzige fotograaf hebt uitgekozen. MP Videoproductions kan je daarbij helpen!

MP Videoproductions, betaalbare videograaf voor jullie bruiloft

Ik stel mij graag even voor, ik ben Marc en heb nu zo’n 5 jaar ervaring met het maken als videograaf, met als specialiteit bruiloften. Ik ben met name actief in regio Rotterdam. Een bruiloft filmen kijk ik altijd enorm naar uit, het zijn namelijk altijd dagen vol geluk, liefde en emotie. Als ik dat op film mag vastleggen geeft mij dat hetzelfde gevoel. Ook tijdens het monteren van jullie trouwclip geniet ik nog na van alle mooie beelden die ik die dag geschoten heb.

Wat kost een betaalbare trouwclip?

Zoals hierboven te zien is, maak ik gebruik van drie standaard pakketten. Je hebt de keuze uit pakket Zilver, Goud en Platina. Zoals jullie wellicht hebben gezien is het grote verschil de aantal uren aanwezigheid van mij als videograaf. Bij de keuze voor pakket platina is er een extra eindproduct aan toegevoegd, naast een trouwclip krijgen jullie dan ook een uitgebreide trouwvideo. Maar pakket Platina is wellicht een stukje minder betaalbaar dan de pakketten Zilver en Goud. Welk pakket past het beste bij jullie?

Pakket op maat?

Komen jullie er niet helemaal uit met de drie standaard pakketten, dan is wellicht een pakket op maat ook een mogelijkheid. Samen met jullie kijk ik wat alle mogelijkheden zijn op jullie dag, dit kan het beste aan de hand van een draaiboek. Komen jullie er niet helemaal uit, of willen jullie weten of ik op een bepaalde datum beschikbaar ben, neem gerust contact met mij op via het onderstaande contactformulier. 

Nieuwste trouwfilms:

Trouwfilm Cindy & Maarten

19 augustus 2017 - Rotterdam

Wat begon met een heerlijk en gezellig diner in Spijkenisse, eindigde in het prachtige Wereldmuseum in Rotterdam. Een prachtige ceremonie en een knallend feest!

Trouwfilm Laura & Aaike

23 juni 2017 - Aalsmeer

Een heerlijke, zomerse dag in Aalsmeer. Prachtige beelden mogen schieten in onder andere het Amsterdamse bos. Een heerlijke dag voor Laura en Aaike.

Trouwfilm Michelle & Werner

09 juni 2017 - Rotterdam

Wat regenachtig begon, eindigde in een prachtige lentedag in juni. De dag begon op Goeree en eindigde in The Hospitality Club in Rotterdam. 

Neem contact op

bottom of page